۲-۴-۵ منابع طبیعی ومیزان بُر در خاک ۴۶
۲-۴-۶ عوامل مؤثر در جذب بُر در خاک ها ۴۸
۲-۴-۷ کمبود بُر و روشهای اصلاح آن ۴۸
۲-۴-۸ اصلاح سمیت بُر. ۵۲
۲-۴-۹ اثرات متقابل بُر با سایر عناصر غذایی ۵۳
۲-۴-۱۰ کودهای محتوی بُر و روشهای مصرف آنها ۵۳
۲-۴-۱۱ روش تأمین، مقدار و زمان مصرف کودهای محتوی بُر. ۵۴
فصل سوم: مواد و روشها
۳-۱ زمان و محل اجرای تحقیق ۵۸
۳-۲ مشخصات جغرافیایی و آب وهوایی محل تحقیق ۵۸
۳-۳ مشخصات خاک محل اجرای طرح آزمایشی ۵۸
۳-۴ طرح آزمایش ۵۹
۳-۵ مراحل اجرای طرح ۵۹
۳-۵-۱ آماده سازی زمین ۵۹
۳-۵-۲ کاشت ۵۹
۳-۵-۳ عملیاتهای داشت ۵۹
۳-۵-۴ روشهای نمونه برداری و برداشت ۶۰
فصل چهارم: بحث و نتایج
۴-۱ صفات فنولوژیک. ۶۵
۴-۱-۱ زمان ظهور ۵۰ درصد تاسل دهی ۶۵
۴-۱-۲ زمان ظهور ۵۰ درصد ابریشم دهی ۶۶
۴-۱-۳ زمان ۷۵ درصد رسیدگی کامل ۶۷
۴-۲ شاخصهای رشد ۷۳
۴-۲-۱ سطح برگ. ۷۳
۴-۲-۲ شاخص سطح برگ. ۷۴
۴-۲-۳ تعداد برگ. ۷۵
۴-۳ صفات مرفولوژیک. ۷۷
۴-۳-۱ ارتفاع بلال از سطح خاک ۷۷
۴-۳-۲ ارتفاع بوته. ۷۹
۴-۳-۳ قطر ساقه. ۸۲
۴-۳-۴ تعداد پنجه. ۸۳
۴-۳-۵ تعداد بلال در بوته. ۸۳
۴-۳-۶ طول بلال ۸۴
۴-۳-۷ قطر بلال ۸۶
۴-۳-۸ محیط بلال ۸۷
۴-۳-۹ وزن خشک بلال ۸۷
۴-۴ اجزاء عملکرد و عملکرد دانه. ۹۰
۴-۴-۱ تعداد ردیف دانه. ۹۰
۴-۴-۲ تعداد دانه در ردیف ۹۱
۴-۴-۳ تعداد دانه در بلال ۹۳
۴-۴-۴ وزن صد دانه. ۹۵
۴-۴-۵ عملکرد دانه. ۹۶
۴-۵ سایر صفات. ۱۰۰
۴-۵-۱ ماده خشک کل ۱۰۰
۴-۵-۲ شاخص برداشت ۱۰۲
نتیجه گیری. ۱۰۵
پیشنهادها ۱۰۵
منابع ۱۰۶
فهرست جدولها
عنوان صفحه
جدول ۲-۱ اثر کمبود کود روی بر فعالیت آنزیمهای برگهای ذرت، که در محیط بدون روی رشد کرده اند(الف). ۲۰
جدول۲-۲ اثر کمبود کود روی ومصرف دوبارهی آن بر میزان روی و قند برگهای کلم ۲۱
جدول ۲-۳ اثر مصرف روی بر وزن تر، فعالیت آر. ان. آز و ازت پروتئین در سویا ۲۳
جدول ۲-۴ اثر مصرف روی به صورت Zn- EDTA به یک خاک قلیایی، که کمبود روی دارد، بر میزان تریپتوفان دانههای برنج ۲۴
جدول ۲-۵ بررسی اثرات مصرف متعادل کوده خصوصاً بُراسیت در افزایش عملکرد ذرت دانهای ۴۶
جدول ۲-۶: نیاز گیاهان به بُر. ۴۹
جدول ۲-۷: میزان بُر موجود در بافت برگ گونههای گیاهی، که در یک جای یکسان رشد کردهاند ۵۰
جدول ۲-۸: مقدار بُر موجود در ترکیبات معدنی محتلف ۵۴
جدول ۲-۹: مقدار بُر در آب آبیاری. ۵۵
جدول ۲-۱۰ متوسط افزایش عملکرد در اثر مصرف عناصر میکر
و همراه با NPK در برخی از زراعت ها ۵۶
جدول ۳-۱: نتایج تجزیه آزمایشگاهی خاک مزرعه محل آزمایش آزمایشگاه خاکشناسی سپهر مناطق گرمسیری. ۵۸
جدول ۴-۱: تجزیه واریانس اثر تیمارهای آزمایش بر صفات فنولوژیک. ۷۱
جدول ۴-۲: مقایسه میانگین اثرات اصلی تیمارهای آزمایش بر صفات فنولوژیک. ۷۲
جدول۴-۳: مقایسه میانگین اثرات متقابل تیمارهای آزمایشی بر زمان ۷۵ رسیدگی کامل ۷۲
جدول ۴-۴: تجزیه واریانس اثر تیمارهای آزمایش بر برخی از صفات مورد بررسی ۷۶
جدول ۴-۵: مقایسه میانگین اثرات اصلی تیمارهای آزمایش بر شاخصهای رشد ۷۷
جدول ۴-۶: تجزیه واریانس اثر تیمارهای آزمایش بر برخی از صفات مورد بررسی ۸۵
جدول ۴-۷: مقایسه میانگین اثرات اصلی تیمارهای آزمایش بر برخی از صفات مورد بررسی ۸۶
جدول ۴-۸: تجزیه واریانس اثر تیمارهای آزمایش بر برخی از صفات مورد بررسی ۸۸
جدول ۴-۹: مقایسه میانگین اثرات اصلی تیمارهای آزمایش بر برخی از صفات مورد بررسی ۸۹
جدول ۴-۱۰: تجزیه واریانس اثر تیمارهای آزمایش بر برخی از صفات مورد بررسی ۹۹
جدول ۴-۱۱: مقایسه میانگین اثرات اصلی تیمارهای آزمایش بر برخی از صفات مورد بررسی ۱۰۰
جدول ۴-۱۲: تجزیه واریانس اثر تیمارهای آزمایش بر برخی از صفات مورد بررسی ۱۰۳
جدول ۴-۱۳: مقایسه میانگین اثرات اصلی تیمارهای آزمایش بر برخی از صفات مورد بررسی ۱۰۴
فهرست شکلها
عنوان صفحه
شکل ۲-۱ رابطهی میان میزان روی در پهنکهای برگ و فتوسنتز خالص و فعالیت آنزیم کربنیک آنهیداز در پنبه. ۱۹
شکل۲-۲ تغییرات شمار ریبوزومها در سلول (واحدنسبی) در جلبک یوگلینا، نسبت به کمبود روی. ۲۲
شکل۲ -۳ اثر کمبود بُر بر رشد طولی (الف) و برآنزیم LAA- اکسیداز(ب) در مقاطع ۵ میلی متری انتهای ریشهی کدو.از سرگیری مصرف بُر پس از ۱۲ ساعت(بُردار) کمبود بُر،کلید : ، همراه با بُر: کمبود بُر. ۳۴
شکل ۲-۴: اثر مصرف بُر بر وزن خشک ،و رشد الیاف تخمکهای بارور نشدهی پنبه، که با بودن اُکسی IAA) ( اسید جیبرلیک و سیوکینین کشت داده شده اند. میزان میزان کل واحدهای الیاف بر حسب گرم وزن خشک، نمایانگرنسبت طول الیاف به گرم وزن خشک است ۳۵
شکل ۲-۵: اثر غلظت گوناگون بُر بر رویش دانهی گرده، رشد لولهی گرده ونشت قند به محیط در زنبق ۴۱
شکل ۲-۶:گونههای بُر در محلول خاک. این معادله براساس سطوح متوسط بُر در ۴۹ نمونه خاک سوئد ترسیم شده است ۴۷
شکل ۲-۷: نمونهای از کچلی بلالهای ذرت در آثر کمبود بر. ۵۲
شکل ۴-۱: اثر متقابل تاریخ کاشت و سولفات روی بر زمان ۷۵ درصد رسیدگی کامل ۶۹
شکل ۴-۲: اثر متقابل تاریخ کاشت و بوریک اسید بر زمان ۷۵ درصد رسیدگی کامل ۶۹
شکل ۴-۳: اثر متقابل تاریخ کاشت و سولفات روی بر شاخص سطح برگ. ۷۵
شکل ۴-۴: اثر متقابل بوریک اسید و سولفات روی بر ارتفاع بلال از سطح خاک ۷۸
شکل ۴-۵: اثر متقابل تاریخ کاشت و سولفات روی بر ارتفاع بوته. ۸۰
شکل ۴-۶: اثر متقابل تاریخ کاشت و بوریک اسید بر ارتفاع بوته. ۸۱
شکل ۴-۷: اثر متقابل تاریخ کاشت و بوریک اسید بر تعداد دانه در ردیف ۹۲
شکل ۴-۸: اثر متقابل تاریخ کاشت و بوریک اسید بر تعداد دانه در بلال ۹۴
شکل ۴-۹: اثر متقابل تاریخ کاشت و سولفات روی بر عملکرد دانه. ۹۷
شکل ۴-۱۰: اثر متقابل تاریخ کاشت و بوریک اسید بر عملکرد دانه. ۹۷
فصل اول
مقدمه و اهداف