۱-۹-۱ ) روش و ابزار گرد آوری اطلاعات : ۸
۱-۹-۲ ) روش تجزیه و تحلیل داده ها ۹
۱-۱۰ ) قلمرو تحقیق ( زمانی ، مکانی ، موضوعی ) : ۹
۱-۱۰-۱ ) قلمرو مکانی تحقیق : ۹
۱-۱۰-۲ ) قلمرو زمانی تحقیق : ۹
۱-۱۰-۳ ) قلمرو موضوعی : ۱۰
۱-۱۱ ) جامعه آماری ۱۰
۱-۱۲ ) روش نمونه گیری : ۱۰
۱-۱۳ ) تعریف واژه ها : ۱۰
۱-۱۳-۱ ) طرح کسب و کار : ۱۰
۱-۱۳-۱-۱ ) تعاریف نظری : ۱۰
۱-۱۳-۱-۲ ) تعریف عملیاتی : ۱۱
۱-۱۳-۲ ) تفکر استراتژیک : ۱۱
۱-۱۳-۲-۱ ) تعاریف نظری : ۱۱
۱-۱۳-۲-۲ ) تعریف عملیاتی : ۱۱
۱-۱۳-۳ ) برنامه ریزی استراتژیک : ۱۲
۱-۱۳-۳-۱ ) تعاریف نظری : ۱۲
۱-۱۳-۳-۲ ) تعریف عملیاتی : ۱۲
۱-۱۳-۴ ) بازاریابی الکترونیکی : ۱۲
ا-۱۳-۴-۱ ) تعاریف نظری : ۱۲
۱-۱۳-۴-۲ ) تعریف عملیاتی : ۱۳
۱-۱۳-۵ ) تجارت الکترونیکی : ۱۳
۱-۱۳-۵-۱ ) تعاریف نظری : ۱۳
۱-۱۳-۵-۲ ) تعریف عملیاتی : ۱۳
۱-۱۳-۶ ) آمیخته بازاریابی : ۱۳
۱-۱۳-۶-۱ ) تعریف نظری : ۱۳
۱-۱۳-۷ ) آمیخته محصول : ۱۳
۱-۱۳-۷-۱ ) تعریف نظری : ۱۳
۱-۱۳-۸ ) آمیخته قیمت : ۱۳
۱-۱۳-۸-۱ ) تعریف نظری : ۱۳
۱-۱۳-۹ ) آمیخته ترفیع : ۱۴
۱-۱۳-۹-۱ ) تعریف نظری : ۱۴
۱-۱۳-۱۰ ) آمیخته توزیع : ۱۴
۱-۱۳-۱۰-۱ ) تعریف نظری : ۱۴
۱-۱۳-۱۱ ) استراتژی بازاریابی : ۱۴
۱-۱۳-۱۱-۱ ) تعریف عملیاتی : ۱۴
۱-۱۳-۱۲ ) موفقیت : ۱۴
۱-۱۳-۱۲-۱ ) تعریف عملیاتی : ۱۴
۱-۱۴ ) مدل مفهومی اولیه تحقیق : ۱۵
۲ ) فصل دوم : مبانی نظری و پیشینه تحقیق ۱۷
۲-۱ ) مقدمه : ۱۷
۲-۲ ) مبانی نظری : ۱۷
۲-۲-۱ ) استراتژی : ۱۷
۲-۲-۱-۱ ) سیر تکامل برنامه ریزی: ۱۷
۲-۲-۱-۲ ) گرایش های برنامه ریزی: ۱۷
۲-۲-۱-۲-۱ ) گرایش تعاملی: ۱۸
۲-۲-۱-۳ ) مدیریت استراتژیک: ۱۸
۲-۲-۱-۴ ) بصیرت و تفکر استراتژیک: ۱۹
۲-۲-۱-۵ ) سازمان استراتژیک/ سازمان یادگیرنده: ۲۰
۲-۲-۱-۶ ) بومی سازی دستاوردهای مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک: ۲۱
۲-۲-۱-۷ ) دیدگاه میتزبرک در تعریف استراتژی: ۲۱
۲-۲-۱-۸ ) تقسیم بندی متداول استراتژِی: ۲۲
۲-۲-۱-۹ ) مفهوم پارادایم: ۲۳
۲-۲-۱-۱۰ ) مدل رقابت صنعتی پورتر: ۲۶
۲-۲-۱-۱۱ ) مدل ارزش- مشتری ۲۸
۲-۲-۱-۱۲ ) کارآفرینی: ۳۰
۲-۲-۱-۱۳ ) خلاقیت: ۳۱
۲-۲-۱-۱۴ ) راهبرد یا استراتژی : ۳۲
۲-۲-۱-۱۵ ) استراتژی های رقابتی پورتر: ۳۳
۲-۲-۱-۱۶ ) راهبردهای انطباقی: ۳۴
۲-۲-۱-۱۷ ) چرخه حیات محصول: ۳۵
۲-۲-۱-۱۸ ) تدوین راهبرد در سطح عملیاتی: ۳۷
۲-۲-۱-۱۹ ) تحلیل زنجیره ارزش: ۳۷
۲-۲-۲ ) استراتژی اقیانوس آبی : ۳۸
۲-۲-۲-۱ ) تابلوی طراحی استراتژی : ۴۰
۲-۲-۲-۲ ) شش رویکرد پایه اقیانوس آبی : ۴۴
۲-۲-۲-۲-۱ ) مسیر ۱ : دیدن فراتر از صنایع جایگزین ۴۵
۲-۲-۲-۲-۲ ) مسیر ۲ : در نظر گرفتن گروه های استراتژیک در صنایع. ۴۵
۲-۲-۲-۲-۳ ) مسیر ۳ : در نظر گرفتن زنجیره خریداران. ۴۶
۲-۲-۲-۲-۴ ) مسیر ۴ : در نظر گرفتن محصولات و خدمات مکمل. ۴۶
۲-۲-۲-۲-۵ ) مسیر ۵ : در نظر گرفتن جذابیت های کارکردی یا احساسی برای خریداران. ۴۷
۲-۲-۲-۲-۶ ) مسیر ۶ : در نظر گرفتن زمان. ۴۷
۲-۲-۲-۳ ) غیر مشتری ها : ۴۸
۲-۲-۲-۴ ) مطلوبیت خریدار : ۴۹
۲-۲-۲-۵ ) قیمت : ۵۰
۲-۲-۲-۶ ) هزینه : ۵۲
۲-۲-۲-۷ ) پذیرش کالا یا خدمات : ۵۳
۲-۲-۳ ) بازاریابی : ۵۳
۲-۲-۳-۱ ) مدیریت بازار: ۵۳
۲-۲-۳-۲ ) تعاریف بازاریابی : ۵۴
۲-۲-۳-۳ ) خلاصه ای از مفاهیم بازاریابی : ۵۶
۲-۲-۳-۴ ) تعریفی دقیق تر از بازاریابی : ۶۱
۲-۲-۳-۵ ) مدیریت بازاریابی : ۶۳
۲-۲-۳-۶ ) فلسفه های مدیریت بازاریابی : ۶۴
۲-۲-۳-۶-۱ ) گرایش محصول : ۶۴
۲-۲-۳-۶-۲ ) گرایش فروش : ۶۵
۲-۲-۳-۶-۳ ) گرایش بازاریابی : ۶۵
۲-۲-۳-۶-۴ ) گرایش بازاریابی اجتماعی : ۶۶
۲-۲-۳-۷ ) تحقیقات بازاریابی : ۶۷
۲-۲-۳-۸ ) تقسیم بازار و تعیین بازار هدف : ۶۷
۲-۲-۳-۸-۱ ) معیارهای تقسیم بازار : ۶۸
۲-۲-۳-۸-۲ ) استراتژی های مختلف انتخاب بازار هدف : ۶۸
۲-۲-۳-۹ ) عوامل موثر در انتخاب استراتژی بازاریابی : ۶۹
۲-۲-۳-۱۰ ) پیش بینی فروش : ۷۰
۲-۲-۳-۱۱ ) موضع یابی : ۷۱
۲-۲-۳-۱۲ ) محصول جدید : ۷۲
۲-۲-۳-۱۳ ) منحنی عمر محصول و مصرف کنندگان : ۷۴
۲-۲-۳-۱۴ ) آمیخته محصول : ۷۵
۲-۲-۳-۱۴-۱ ) نام گذاری و مارک محصول : ۷۵
۲-۲-۳-۱۴-۲ ) بسته بندی محصول : ۷۶
۲-۲-۳-۱۴-۳ ) ضمانت نامه محصول : ۷۷
۲-۲-۳-۱۴-۴ ) خدمات : ۷۷
۲-۲-۳-۱۵ ) آمیخته قیمت. ۷۷
۲-۲-۳-۱۵-۱ ) رابطه قیمت و تقاضا : ۷۸
۲-۲-۳-۱۵-۲ ) روش های قیمت گذاری : ۸۰
۲-۲-۳-۱۵-۳ ) تعدیل قیمتها و تخفیفها : ۸۲
۲-۲-۳-۱۶ ) آمیخته توزیع : ۸۳
۲-۲-۳-۱۶-۱ ) طبقه بندی واسطه ها : ۸۳
۲-۲-۳-۱۶-۲ ) کانالهای اصلی توزیع : ۸۴
۲-۲-۳-۱۶-۳ ) توزیع فیزیکی : ۸۴
۲-۲-۳-۱۷ ) آمیخته ترفیع. ۸۶
۲-۲-۳-۱۷-۱ ) عوامل موثر درترکیب ترفیع. ۸۶
۲-۲-۳-۱۷-۲ ) تبلیغات و آگهی: ۸۶
۲-۲-۳-۱۷-۳ ) پیشبرد فروش. ۸۸
۲-۲-۳-۱۷-۴ ) روابط عمومی: ۸۸
۲-۲-۳-۱۷-۵ ) فروش مستقیم. ۸۹
۲-۲-۴ ) بازاریابی الکترونیک : ۹۰
۲-۲-۴-۱ ) تجارت الکترونیک: ۹۰
۲-۲-۴-۲ ) روند تجارت الکتریکی: ۹۰
۲-۲-۴-۳ ) کاربردهای تجارت الکترونیکی: ۹۲
۲-۲-۴-۴ ) خرید الکترونیکی و عوامل محرک جهت استفاده از آن: ۹۵
۲-۲-۴-۵ ) بازاریابی و رفتار خریدار: ۹۶
۲-۲-۴-۶ ) بازاریابی الکترونیکی: ۹۷
۲-۲-۴-۷ ) برنامه بازاریابی الکترونیکی: ۹۷
۲-۲-۴-۸ ) مخاطبان ما چه کسانی هستند؟ ۹۸
۲-۲-۴-۹ ) نقش زمان و مکان در برنامه ریزی بازاریابی الکترونیکی: ۹۹
۲-۲-۴-۱۰ ) به چه طریقی با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنیم؟ ۱۰۰
۲-۲-۴-۱۱ ) سیر تکاملی بازاریابی الکترونیکی: ۱۰۰
۲-۲-۴-۱۲ ) طراحی معماری وب سایتهای تجاری و نقشه سایت: ۱۰۱
۲-۲-۴-۱۳ ) ترفیع فعالیت های ارتباطی الکترونیکی به دو روش سنتی و برخط: ۱۰۲
۲-۲-۴-۱۳-۱ ) روش های سنتی: ۱۰۲
۲-۲-۴-۱۳-۲ ) روش های بر خط: ۱۰۳
۲-۲-۴-۱۴ ) اندازه گیری فعالیت های ارتباطی الکترونیکی ۱۰۳
۲-۲-۴-۱۵ ) بازاریابی الکترونیکی: ۱۰۴
۲-۲-۴-۱۶ ) فاکتورهای موفقیت در تجارت الکترونیک. ۱۰۴
۲-۲-۴-۱۷ ) جایگاه تجارت الکترونیک در ایران. ۱۰۵
۲-۲-۴-۱۸ ) مروری بر تجارت الکترونیک. ۱۰۵
۲-۲-۴-۱۹ ) بازاریابی الکترونیکی ۱۰۷
۲-۲-۴-۲۰ ) انواع کاربردهای تجارت الکترونیک. ۱۰۹
۲-۲-۴-۲۱ ) تجارت الکترونیکی ۱۱۰
۲-۲-۴-۲۲ ) کسب و کار الکترونیکی: ۱۱۱
۲-۲-۴-۲۳ ) طیف تجارت الکترونیکی: ۱۱۲
۲-۲-۴-۲۴ ) پارادوکس بهره وری ۱۱۵
۲-۲-۴-۲۵ ) درجه دیجیتال شدن محصول: ۱۱۶
۲-۲-۴-۲۶ ) عوامل اثر گذار بر پذیرش تجارت الکترونیکی توسط مشتریان. ۱۱۷
۲-۲-۴-۲۷ ) قابلیت دیجیتالی کردن محصول: ۱۱۸
۲-۲-۴-۲۸ ) معروفیت و شهرت محصول: ۱۱۸
۲-۲-۴-۲۹ ) عناصر اصلی وب سایتهای موثر : ۱۱۹
۲-۳ ) پیشینه تحقیق : ۱۲۰
۲-۴ ) آشنایی با محصولات آسون تر : ۱۲۲
۲-۴-۱ ) عنوان محصول نمونه : ۱۲۲
۲-۴-۲ ) زمینه فنی: ۱۲۲
۲-۴-۳ ) دانش پیشین : ۱۲۳
۲-۴-۴ ) مشکلات فنی و تحلیل دلایل آن : ۱۲۴
۲-۴-۵ ) تشریح اختراع : ۱۲۵
۲-۴-۶ ) راه حل های ارائه شده توسط اختراع : ۱۲۶
۲-۴-۷ ) توصیف اشکال پیوست : ۱۲۸
۲-۴-۸ ) اهداف و مزایای اختراع : ۱۳۱
۲-۴-۹ ) یک نمونه روش اجرائی برای استفاده از اختراع : ۱۳۲
۲-۵ ) مدل مفهومی اصلاح شده : ۱۳۳
۳ ) فصل سوم : روش تحقیق ۱۳۵
۳-۱ ) مقدمه. ۱۳۵
۳-۲ ) پژوهش علمی : ۱۳۵
۳-۳ ) اصول اساسی تحقیق علمی : ۱۳۶
۳-۳-۱ ) قابلیت تعمیم : ۱۳۶
۳-۳-۲ ) واقعی بودن : ۱۳۶
۳-۳-۳- ) قاعده تجاهل : ۱۳۷
۳-۳-۴ ) رعایت اصل بیطرفی : ۱۳۷
۳-۴ ) انواع تحقیق : ۱۳۸
۳-۴-۱ ) انواع تحقیق بر اساس هدف : ۱۳۸
۳-۴-۲ ) انواع تحقیق بر اساس روش : ۱۳۸
۳-۴-۲-۱ ) تحقیقات توصیفی : ۱۳۹
۳-۵ ) تعیین متغییرها و تدوین مدل ها : ۱۴۰
۳-۶ ) جامعه آماری و نمونه : ۱۴۰
۳-۷ ) برآورد حجم نمونه : ۱۴۲
۳-۸ ) ابزار سنجش و گردآوری اطلاعات : ۱۴۲
۳-۸-۱ ) طیفها : ۱۴۳
۳-۹ ) روایی و پایایی ابزار سنجش : ۱۴۳
۳-۹-۱ ) روش آلفای کرونباخ : ۱۴۴
۳-۱۰ ) روش های گردآوری اطلاعات : ۱۴۵
۳-۱۰-۱ ) روش کتابخانه ای : ۱۴۵
۳-۱۰-۲ ) روش های میدانی : ۱۴۵
۳-۱۰-۲-۱ ) پرسشنامه : ۱۴۵
۳-۱۱ ) طراحی و تنظیم پرسشنامه : ۱۴۶
۳-۱۲ ) کدگذاری ، استخراج و طبقه بندی داده ها : ۱۴۷
۳-۱۳ ) تجزیه و تحلیل داده ها و استنتاج : ۱۴۸
۳-۱۳-۱ ) آمار توصیفی : ۱۴۹
۳-۱۳-۲ ) آمار استنباطی : ۱۴۹
۳-۱۴ ) انتخاب نوع آزمون : ۱۴۹
۳-۱۴-۱ ) آزمون کای – مربع برای آزمایشات یک متغیره : ۱۵۰
۳-۱۴-۱-۱ ) مفروضات آزمون : ۱۵۰
۳-۱۴-۲ ) آزمون کای – مربع برای آزمون استقلال بین دو متغیر : ۱۵۰
۳-۱۴-۳ ) رگرسیون چندگانه : ۱۵۱
۳-۱۴-۳-۱ ) انواع روش های رگرسیون چندگانه : ۱۵۱
۳-۱۴-۳-۲ ) رگرسیون چندگانه آماری یا گام به گام : ۱۵۱
۳-۱۴-۳-۳ ) الزامات : ۱۵۲
۳-۱۴-۴ ) تحلیل مسیر : ۱۵۳
۳-۱۵ ) مشخصات تحقیق حاضر : ۱۵۳
۴ ) فصل چهارم : یافته های تحقیق ۱۵۷
۴-۱ ) مقدمه : ۱۵۷
۴-۲ ) محاسبه آلفای کرونباخ : ۱۵۷
۴-۳ ) تحلیل توصیفی داده ها : ۱۵۸
۴-۳-۱ ) جنسیت : ۱۵۸
۴-۳-۲ ) سن : ۱۵۹
۴-۳-۳ ) تحصیلات : ۱۶۰
۴-۳-۴ ) هدف از آموزش زبان : ۱۶۱
۴-۳-۵ ) میزان تسلط پاسخگویان به زبان : ۱۶۲
۴-۳-۶ ) تاثیر روشها و محصولات موجود در بازار : ۱۶۳
۴-۳-۷ ) قیمت : ۱۶۴
۴-۳-۸ ) میزان جدید و نوآورانه بودن محصول : ۱۶۵
۴-۳-۹ ) نحوه آشنایی با محصولات آسونتر : ۱۶۶
۴-۳-۱۰ ) محصول ترجیحی از دید مخاطبین : ۱۶۷
۴-۳-۱۱ ) ارسال رایگان و تخفیف نقدی : ۱۶۸
۴-۳-۱۲ ) پرداخت آنلاین و پرداخت بعد از تحویل کالا : ۱۶۹
۴-۳-۱۳ ) استفاده از نسخه رایگان یا گارانتی بازگشت مبلغ : ۱۷۰
۴-۳-۱۴ ) اهمیت آسانی خرید از طریق سایت : ۱۷۱
۴-۳-۱۵ ) داشتن نشان اعتماد الکترونیکی : ۱۷۲
۴-۳-۱۶ ) تمایل به خرید ( متغیر وابسته ) : ۱۷۳