۹ |
محاسن روش اسانسگیری همراه با امواج مایکروویو |
۱۰ |
معایب روش اسانسگیری همراه با امواج مایکروویو |
۱۰ |
اسانس ها و خواص فیزیکی آنها |
۱۱ |
کاربرد اسانس |
۱۱ |
ترکیبات موجود در اسانس ها |
۱۳ |
تفاوت اسانس ها با روغنهای معمولی |
۱۴ |
استخراج اسانس از گیاهان |
۱۵ |
آمادهسازی اندامهای گیاهی برای تقطیر |
۱۶ |
تغییرات شیمیایی اسانس ها در جریان تقطیر |
۱۶ |
نگهداری اسانس |
۱۷ |
انواع روشهای استخراج |
۱۸ |
تشخیص ترکیبات موجود در اسانس با بهره گرفتن از روشهای جداسازی |
۲۰ |
ترکیبات شیمیایی اسانس ها |
۲۱ |
بومادران |
۲۳ |
عنوان |
صفحه |
مشخصات گیاه |
۲۴ |
تیمارهای مورد نیاز جهت برطرف کردن دوره خواب بذر |
۲۵ |
واریتههای مختلف بومادران |
۲۶ |
منشا بومادران |
۲۶ |
محل رویش در ایران |
۲۶ |
اقلیم مورد نیاز گیاه |
۲۶ |
بافت خاک مناسب رشد گیاه |
۲۷ |
ترکیبات شیمیایی |
۲۷ |
اسانس بومادران |
۲۷ |
اندام مورد استفاده |
۲۷ |
خواص درمانی |
۲۸ |
نکات احتیاطی |
۲۸ |
فصل دوم |
|
فرایند خشک کردن قبل از اسانسگیری |
۳۰ |
مروری بر تحقیقات انجام گرفته |
۳۰ |
درمنه |
۳۲ |
فلفل سیاه |
۳۳ |
اسطخودوس |
۳۳ |
نعناع |
۳۴ |
مرزه |
۳۴ |
مرزنگوش |
۳۵ |
رزماری |
۳۵ |
مرکبات |
۳۶ |
مریم گلی |
۳۶ |
برگ بو |
۳۶ |
اکالیپتوس |
۳۷ |
عنوان |
صفحه |
گیاهان دیگر |
۳۷ |
فصل سوم |
|
مواد و وسایل مورد نیاز |
۴۳ |
شناسایی و جمعآوری گیاه بومادران |
۴۳ |
خشککردن جهت اسانسگیری |
۴۳ |
تعیین درصد رطوبت گیاه |
۴۴ |
استخراج به روش تقطیر با آب |
۴۴ |
مشخصات دستگاه کلونجر |
۴۴ |
روش کار با کلونجر |
۴۵ |
استخراج با دستگاه مایکروویو |
۴۵ |
مشخصات دستگاه مایکروویو |
۴۶ |
روش کار با مایکروویو |
۴۶ |
شناسایی ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس بومادران |
۴۷ |
مشخصات کروماتوگرافی گازی با طیف سنججرمی (GC/ MS) |
۴۷ |
فصل چهارم |
|
بررسی توانهای مختلف مایکروویو بر بازده اسانس دو گونه بومادران |
۴۹ |
بررسی زمانهای مختلف مایکروویو بر بازده اسانس دو گونه بومادران |
۵۰ |
بررسی ترکیبات شیمیایی شناسایی شده با دو روش کلونجر و مایکروویو در گونه Achillea santolina توسط دستگاه GC/MS |
۵۱ |
بررسی ترکیبات شیمیایی شناسایی شده در گونه Achillea millefolium توسط دستگاه GC/MS |
۵۴ |
رابطه میان توان دستگاه و مواد خروجی در زمان یکسان (۱۵ دقیقه) |
۵۷ |
رابطه میان زمان با مواد خروجی با قدرت ۷۰۰ وات در زمانهای متفاوت |
۵۸ |
مقایسه توان با مهمترین ترکیبات تشکیلدهنده اسانس Achillea santolina |
۵۹ |
مقایسه توان با مهمترین ترکیبات تشکیلدهنده اسانس Achillea millefolium |
۵۹ |
مقایسه زمان با مهمترین ترکیبات تشکیلدهنده اسانس Achillea santolina |
۶۰ |
عنوان |
صفحه |
مقایسه توان با مهمترین ترکیبات تشکیلدهنده اسانس Achillea millefolium |
۶۱ |
فصل پنجم |
|
بررسی بازده اسانس در دو روش مایکروویو و کلونجر |
۶۳ |
مقایسه ترکیبات شیمیایی اسانس دو گونه بومادران در دو روش مایکروویو و کلونجر |
۶۵ |
رابطه توانهای متفاوت مایکروویو و مواد خروجی در زمان یکسان (۱۵ دقیقه) |
۶۷ |
رابطه زمانهای متفاوت مایکروویو با مواد خروجی در قدرت یکسان (۷۰۰ وات) |
۶۷ |
مقایسه ترکیبات شیمیایی اسانس در توانهای مختلف مایکروویو |
۶۷ |
مقایسه ترکیبات شیمیایی اسانس در توانهای مختلف مایکروویو |
۶۸ |
نتیجه گیری کلی |
۶۹ |
پیشنهادات |
۷۰ |
پیوستها |
۷۱ |
منابع |
۸۱ |
خرید فایل متن کامل در سایت zusa.ir